Zorgmedewerkers

De voordelen voor zorgprofessionals

Wil jij de regie behouden over je eigen agenda en hecht je veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling? Dan gaan wij graag met jou in gesprek.   

Cura Centraal beschikt over een breed palet aan vacatures die wij toespitsen op jouw wensen, behoeften en competenties. Daarnaast staat jouw persoonlijke ontwikkeling bij ons centraal en bieden wij jaarlijks medicatie en weerbaarheidscursussen aan zodat jij te allen tijde bevoegd, bekwaam en wendbaar bent.   

Overigens nemen wij het gehele facturatieproces uit handen op een wijze die het best bij jou past zodat jij je kan richten op datgene wat er echt toe doet namelijk; zorg verlenen aan de cliënt.   

Ons personeel is 24/7 inzetbaar

Wij zijn voor u 24/7 bereikbaar

Onze missie

Onze missie is om 24/7 betrouwbare en ervaren zorgprofessionals te verbinden aan de juiste opdracht, op het juiste moment. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en passie staan bij ons centraal, bij alles wat wij doen.   

Persoonlijke aandacht

Wij vinden het belangrijk dat elke zorgvraag een individuele professionele aanpak krijgt. Om hiervoor te zorgen hanteren wij een strenge voorselectie waardoor wij de kwaliteit in ons team hooghouden.

Kwaliteit

Staat bij ons hoog in vaandel. Daarom bieden wij regelmatig innovatieve cursussen aan zodat onze professionals de beste zorg kunnen leveren, wendbaar en weerbaar zijn, ongeacht de uitdagingen op de werkvloer.

Passie

De passie voor ons vak brand even sterk als een heldere kaarsvlam. Wij werken vanuit een sterke bron van energie, veerkracht en bevlogenheid en dit wordt met liefde overgebracht naar alle zorgcliënten die wij onder onze hoede hebben.

Aanmelden

12 + 5 =

Zorgprofessionals

Nadat je je hebt ingeschreven nemen wij direct contact met je op. We gaan dan samen kijken naar jouw wensen en behoeftes als persoon. Vanwege de voorselectie willen we kijken of jij als persoon ook bij ons past. Laat je natuurlijk niet afschrikken!

Hulp nodig?