Zorgorganisaties

De voordelen voor zorgorganisaties

Wij helpen je graag verder.

Cura Centraal bundelt krachten met ervaren en betrouwbare zorgprofessionals om 24/7 door heel Nederland zorg te verlenen en personeelstekorten in de zorg op te lossen. Of het nu gaat om tijdelijke of langdurige inzet, u kunt altijd een beroep op ons doen. Wij beschikken over een grote diversiteit aan zorgprofessionals waardoor wij verschillende doelgroepen in de zorg en welzijnssector kunnen bedienen. Denk aan: GGZ-instellingen, tbs – klinieken, forensische psychiatrie en de verslavingszorg.

Ons personeel is 24/7 inzetbaar

Wij zijn voor u 24/7 bereikbaar

Onze missie

Onze missie is om 24/7 betrouwbare en ervaren zorgprofessionals te verbinden aan de juiste opdracht, op het juiste moment. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en passie staan bij ons centraal, bij alles wat wij doen.   

 

 

Persoonlijke aandacht

Wij vinden het belangrijk dat elke zorgvraag een individuele professionele aanpak krijgt. Om hiervoor te zorgen hanteren wij een strenge voorselectie waardoor wij de kwaliteit in ons team hooghouden.

Kwaliteit

Staat bij ons hoog in vaandel. Daarom bieden wij regelmatig innovatieve cursussen aan zodat onze professionals de beste zorg kunnen leveren, wendbaar en weerbaar zijn, ongeacht de uitdagingen op de werkvloer.

Passie

De passie voor ons vak brand even sterk als een heldere kaarsvlam. Wij werken vanuit een sterke bron van energie, veerkracht en bevlogenheid en dit wordt met liefde overgebracht naar alle zorgcliënten die wij onder onze hoede hebben.

Aanmelden

11 + 15 =

Zorgorganisaties

Nadat je je hebt ingeschreven nemen wij direct contact met je op. We gaan dan samen kijken naar jouw wensen en behoeftes als bedrijf. Vanwege de voorselectie willen we kijken of jij als bedrijf ook bij onze mensen past. Laat je natuurlijk niet afschrikken!

Hulp nodig?