Over ons

Cura Centraal

Cura Centraal is een organisatie die is ontstaan uit een diepe passie voor de zorg en een ambitie om deze zorg te verbeteren. De oprichters van Cura Centraal hebben in de afgelopen jaren als zelfstandige zorgprofessionals gewerkt, wat hen waardevolle inzichten heeft gegeven in de zorgmarkt. Door hun ervaring kunnen ze snel schakelen en efficiënt en effectief creatieve oplossingen bieden voor zorgvraagstukken.

Bij ons staat betrokkenheid bij de zorg voor mensen centraal, wij streven ernaar om zorg op maat te leveren waarbij we rekening houden met de individuele behoeften en wensen van elke persoon. We begrijpen dat elke situatie uniek is en dat er verschillende behoeften en uitdagingen zijn. Daarom willen we onze expertise en specialisten inzetten om uw specifieke doelen te bereiken. Of u nu op zoek bent naar ondersteuning bij het opzetten van een nieuwe locatie, hulp nodig heeft bij het vinden van gekwalificeerde zorgprofessionals, advies wilt over regelgeving en juridische kwesties, of andere specifieke behoeften heeft, we staan klaar om samen te werken en oplossingen te vinden.

Onze specialisten hebben uitgebreide ervaring en kennis in de zorgsector en kunnen u helpen met verschillende aspecten, zoals strategische planning, werving en selectie, kwaliteitsborging, en meer. We luisteren naar uw wensen en behoeften, en werken samen om een op maat gemaakte aanpak te ontwikkelen die past bij uw situatie. Wij geloven in de kracht van samenwerking en het delen van expertise. Door onze krachten te bundelen, kunnen we gezamenlijk werken aan het realiseren van hoogwaardige zorg en het helpen van mensen in diverse situaties.

Met onze achtergrond als zorgprofessionals en hun kennis van de markt, wil Cura Centraal de zorg optimaliseren door nieuwe en creatieve oplossingen te bieden. We zijn gericht op het vinden van innovatieve manieren om de zorg te verbeteren en te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van mensen. Door snel te kunnen schakelen, streven ze ernaar om efficiënte en effectieve zorgoplossingen te bieden die aansluiten bij de specifieke situatie van elke persoon.

Als u geïnteresseerd bent in wat Cura Centraal voor u kan betekenen, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en te ontdekken hoe we u kunnen ondersteunen en een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan uw project of doelstellingen.

Onze missie

Onze missie is om 24/7 betrouwbare en ervaren zorgprofessionals te verbinden aan de juiste opdracht, op het juiste moment. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en passie staan bij ons centraal, bij alles wat wij doen.   

Onze kernwaarden

Persoonlijke aandacht

Wij vinden het belangrijk dat elke zorgvraag een individuele professionele aanpak krijgt. Om hiervoor te zorgen hanteren wij een strenge voorselectie waardoor wij de kwaliteit in ons team hooghouden.

Kwaliteit

Staat bij ons hoog in vaandel. Daarom bieden wij regelmatig innovatieve cursussen aan zodat onze professionals de beste zorg kunnen leveren, wendbaar en weerbaar zijn, ongeacht de uitdagingen op de werkvloer.

Passie

De passie voor ons vak brand even sterk als een heldere kaarsvlam. Wij werken vanuit een sterke bron van energie, veerkracht en bevlogenheid en dit wordt met liefde overgebracht naar alle zorgcliënten die wij onder onze hoede hebben.

Hulp nodig?