Zorgorganisatie

De voordelen voor zorgorganisaties

Wij helpen je graag verder.

Cura Centraal werkt samen met ervaren en betrouwbare zorgprofessionals om 24/7 zorg in heel Nederland te verlenen en personeelstekorten in de zorg aan te pakken. Door deze samenwerking kunnen zij zowel tijdelijke als langdurige inzet bieden, afhankelijk van de behoeften.

Cura Centraal heeft een divers team van zorgprofessionals, waardoor ze verschillende doelgroepen in de zorg- en welzijnssector kunnen bedienen. Dit omvat onder andere GGZ-instellingen, tbs-klinieken, forensische psychiatrie en de verslavingszorg. Door hun brede expertise en ervaring zijn ze in staat om zorg op maat te leveren aan deze specifieke doelgroepen.

Als u geïnteresseerd bent in wat Cura Centraal voor u kan betekenen, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en te ontdekken hoe we u kunnen ondersteunen en een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan uw bedrijf.

Ons personeel is 24/7 inzetbaar

Wij zijn voor u 24/7 bereikbaar

Contact opnemen

1 + 13 =

Vragen?

Na het invoeren van het contactformulier nemen wij direct contact met je op. We gaan dan samen kijken naar jouw wensen en behoeftes als bedrijf. Vanwege de voorselectie willen we kijken of jij als bedrijf ook bij onze mensen past. Laat je natuurlijk niet afschrikken!

Hulp nodig?