Over ons

Cura Centraal

Cura Centraal is ontstaan vanuit een diepgewortelde passie voor de zorg van mensen en de ambitie om deze zorg te optimaliseren. Betrokkenheid, maatwerk en autonomie staan centraal. De afgelopen jaren zijn de oprichters van Cura Centraal dan ook werkzaam geweest als zelfstandig zorgprofessionals waardoor zij veel inzicht hebben vergaard in de markt, snel kunnen schakelen en hierdoor efficiënt en effectief een brug slaan naar creatieve oplossingen in de zorg.    

Onze missie

Onze missie is om 24/7 betrouwbare en ervaren zorgprofessionals te verbinden aan de juiste opdracht, op het juiste moment. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en passie staan bij ons centraal, bij alles wat wij doen.   

Persoonlijke aandacht

Wij vinden het belangrijk dat elke zorgvraag een individuele professionele aanpak krijgt. Om hiervoor te zorgen hanteren wij een strenge voorselectie waardoor wij de kwaliteit in ons team hooghouden.

Kwaliteit

Staat bij ons hoog in vaandel. Daarom bieden wij regelmatig innovatieve cursussen aan zodat onze professionals de beste zorg kunnen leveren, wendbaar en weerbaar zijn, ongeacht de uitdagingen op de werkvloer.

Passie

De passie voor ons vak brand even sterk als een heldere kaarsvlam. Wij werken vanuit een sterke bron van energie, veerkracht en bevlogenheid en dit wordt met liefde overgebracht naar alle zorgcliënten die wij onder onze hoede hebben.

De juiste zorg vanuit het hart

Cura Centraal is een zorgbemiddelingsbureau dat 24/7 bevlogen en ervaren zorgprofessionals detacheert in de zorg – en welzijnssector. Onze kracht en expertise is gestoeld op het leveren van maatwerk. Zo gaan wij voor onze zorgprofessionals op zoek naar de juiste opdracht en koppelen wij zorginstellingen aan de beste professionals.   

Cura Centraal neemt werk uit handen met als doel de kwaliteit van zorg voor patiënten te bewaken, bezettingsproblemen op te lossen en alle partijen in het zorgproces te ontzorgen.   

Hulp nodig?